BDI

EY ישראל - קוסט פורר גבאי את קסירר

דירוגים


אולי יעניין אותך גם


"לא מוכנים" – תהילה ינאי מנכ"לית משותפת CofaceBdi

מתוך המאמר שהתפרסם בדה מרקר, מאה החברות שהכי טוב לעבוד בהן 2020

מאות מסעדות ובתי קפה לא שרדו את משבר הקורונה, כמה יוכלו לשרוד את המשברים הבאים ?

לפי מדד הסיכון של חברת המידע העסקי Coface Bdi, גם כאשר ענפים אחרים התייצבו או השתקמו זמנית, רמת הסיכון בענף בתי הקפה והמסעדות עלתה מ-6.85 ("מצב פיננסי סביר") בסוף 2021, ל-7.02 ("מצב פיננסי בינוני וסיכוי לכשל מעל הממוצע") ברבעון הנוכחי, הרבעון האחרון של 2022.

ענף המסעדות תחת מלחמה

מוערך כי בכל יום לחימה אובדן ההכנסות בענף בתי קפה ומסעדות מסתכם בכ-35 מיליון שקל