BDI

ארכים

אולי יעניין אותך גם


מאות מסעדות ובתי קפה לא שרדו את משבר הקורונה, כמה יוכלו לשרוד את המשברים הבאים ?

לפי מדד הסיכון של חברת המידע העסקי Coface Bdi, גם כאשר ענפים אחרים התייצבו או השתקמו זמנית, רמת הסיכון בענף בתי הקפה והמסעדות עלתה מ-6.85 ("מצב פיננסי סביר") בסוף 2021, ל-7.02 ("מצב פיננסי בינוני וסיכוי לכשל מעל הממוצע") ברבעון הנוכחי, הרבעון האחרון של 2022.

רק 2% מהחברות ששרדו מלפני קום המדינה הן חברות בניה

רק 2% מהחברות ששרדו מלפני קום המדינה הן חברות בניה

תעשיה 4.0 – שינוי טכנולוגי ועידן חדש באיכות הסביבה (ליפא מאיר ושות')

"תעשייה 4.0" הינה מגמה עולמית עדכנית, המכונה "המהפכה התעשייתית הרביעית". המדובר בתפיסה ארגונית חדשנית לניהול מפעל חכם ומודרני, באמצעות אוטומציה וחילופי נתונים בטכנולוגיות ייצור. חשיבותה מתבהרת על ציר המהפכות התעשייתיות שקדמו לה: "המהפכה התעשייתית הראשונה" התאפיינה במעבר של אוכלוסיות כפריות המתבססות על חקלאות לאורח חיים עירוני המתבסס על תהליכי ייצור תעשייתיים חדשים. מהפכה זו החלה […]