BDI

קים לוסטיגמן יזום ובניה מקבוצת מטרונטריו קנדה

אולי יעניין אותך גם


מאות מסעדות ובתי קפה לא שרדו את משבר הקורונה, כמה יוכלו לשרוד את המשברים הבאים ?

לפי מדד הסיכון של חברת המידע העסקי Coface Bdi, גם כאשר ענפים אחרים התייצבו או השתקמו זמנית, רמת הסיכון בענף בתי הקפה והמסעדות עלתה מ-6.85 ("מצב פיננסי סביר") בסוף 2021, ל-7.02 ("מצב פיננסי בינוני וסיכוי לכשל מעל הממוצע") ברבעון הנוכחי, הרבעון האחרון של 2022.

כ-25% מהמנהלים במשק הישראלי חשים חרדה ומצוקה רגשית עקב משבר הקורונה

% מהמנהלים צופים כי יחול סגר שלישי בחודשים הקרובים
69% מרגישים חשש מסוים, אך הוא איננו משפיע על התפקוד האישי והעסקי