BDI

יוסי אלישע קלדרון ושות'

מיסוי

פרופיל

שנת הקמה 2017
כתובת רח' מנחם בגין 7, בית גיבור ספורט (קומה 20), רמת גן - ראה מפה
טלפון 03-3792222
פקס 03-3792111
דוא"ל [email protected]
רשתות חברתיות
אתר החברה www.yectax.co.il
   

מנהלים

יוסי אלישע, עו"ד ורו"ח שותף מייסד, יוסי אלישע קלדרון ושות'

יוסי אלישע

עו"ד ורו"ח שותף מייסד

ד"ר בני קלדרון, עו"ד חשבונאי שותף, יוסי אלישע קלדרון ושות'

ד"ר בני קלדרון

עו"ד חשבונאי שותף

אודות יוסי אלישע קלדרון ושות'


משרד יוסי אלישע קלדרון ושות' הינו משרד בוטיק מהמובילים בישראל בתחום המיסוי, המעניק שירותי ייעוץ, ליווי וייצוג למגוון רחב של לקוחות בתחומי המיסוי השונים, הן בישראל והן בחו"ל.

עם ניסיון עשיר של צוות המשרד במתן ליווי משפטי וייעוץ מס לחברות מהמובילות והמוכרות בישראל, המשרד מחזיק במוניטין רב, ומוכר כאחד מהמשרדים האיכותיים ביותר בישראל בתחום המיסוי, לצד דירוגים גבוהים במדריכי דירוג בינלאומיים וישראלים כאחד, המציינים את המשרד כמוביל בתחומו בישראל.

משרד יוסי אלישע קלדרון ושות' מציע ללקוחותיו מנעד רחב של שירותים משפטיים בתחומי המיסוי השונים, ביניהם מיסוי חברות, מיסוי יחידים, מיסוי מקרקעין ומע"מ, תוך ניהול סוגיות מיסוי מורכבות בכל אחד מתחומים אלה.

משרד יוסי אלישע קלדרון ושות' מעורב באופן תדיר בעסקאות המשמעותיות והבולטות במשק הישראלי, והוא אחראי ליצירת מספר רב של החלטות ותקדימים משפטיים חשובים, לרבות נושאים הנלמדים דרך קבע בפקולטות למשפטים כ'סוגיות מנחות' בתחום המיסוי במדינת ישראל.

בנוסף על כך, למשרד ניסיון רב שנים בקבלת החלטות מקדמיות (פרה-רולינג) מרשויות המס, בליטיגציית מס בתיקי ערעורי מס בבתי המשפט בישראל ובתחום האמנות למניעת מיסוי כפל עם מדינות זרות.

משרד יוסי אלישע קלדרון ושות' ידוע בהתמחותו הייחודית בתחום מיסוי הנדל"ן ומייצג חלק נכבד מחברות ויזמי הנדל"ן המובילים בישראל. המשרד מלווה כמה מהפרויקטים הגדולים והבולטים בישראל בתחום הנדל"ן, אשר נאמדים במיליארדי שקלים, והוא אף מחזיק בניסיון ייחודי בתחום מיסוי התחדשות עירונית (תמ"א 38 ופינוי בינוי), ומלווה כמאה פרויקטים בתחום זה.

ראשי המשרד, עו"ד ורו"ח יוסי אלישע וד"ר בני קלדרון עו"ד (חשבונאי), הינם מבכירי תחום המיסוי בישראל, עם ניסיון רב-תחומי והיכרות מעמיקה עם מגוון רחב של סוגיות בתחום המיסוי, והובילו בעבר את מחלקת המיסוי במשרד ליפא מאיר ושות'. הללו גם מרצים דרך קבע בפורומים המקצועיים של לשכת עורכי הדין, לשכת רואי החשבון ולשכת יועצי המס וכן בפני מנהלי חברות ויזמים.

מייסד המשרד, עו"ד ורו"ח יוסי אלישע מכהן גם כיו"ר (משותף) של פורום המיסים בלשכת עורכי הדין בישראל ומייצג את הלשכה בוועדת הכספים בכנסת בכל הליכי חקיקת המס בישראל והנו שותף לתהליך גיבוש חוזרים מקצועיים והוראות ביצוע המפורסמים על ידי רשות המסים.

עו"ד אלישע מונה לאחרונה על ידי מנהל רשות המיסים לחבר בצוות ועדות שמונו לצורך גיבוש תיקוני חקיקה וגיבוש מדיניות רשות המסים, ביניהן בתחום הוראות ניהול ספרים, הועדה לבחינת תיקוני חקיקה בחוק מע"מ, הועדה לבחינת תיקוני חקיקה במיסוי בינלאומי והועדה לבחינת התרה וייחוס של הוצאות מימון לצורכי מס.

ההיכרות המעמיקה של המשרד עם סוגיות מיסוי מורכבות, מאפשרת למשרד להעניק ליווי מקיף ללקוחותיו, לרבות פיתוח מנגנונים ותכנון מס יעיל בעסקאות מסחריות ומימון פרויקטים, ומתן ייעוץ מיסויי אסטרטגי.

כלל עובדי המשרד אוחזים בהשכלה אקדמית נרחבת ובתואר כלכלי נוסף על תוארם כעורכי דין. השילוב בין ההשכלה הכלכלית להשכלה המשפטית מעניקה ללקוחותיהם ערך מוסף רב, ומאפשרת להם לממש את שאיפותיהם העסקיות בכל עסקה ופעילות.

 

אולי יעניין אותך גם


הקרב על הבית : כתבה ממעריב על שוק הריהוט לבית

חברת המידע העסקי BDI בחנה את שוק הריהוט בישראל ומצאה כי שני שלישים מהחברות בענף נמצאות, בדרגת סיכון גבוהה שמשמעותה סיכוי ממשי לסגירת העסק. בחברה מסבירים, כי אחד הגורמים לעליית הסיכון הוא הירידה במספר הדירות המשוחררות, לשוק בעקבות מחיר למשתכן, שגוררת ירידה בביקוש מוצרי ריהוט. מתוך הכתבה של אלירן מלכי "הקרב על הבית" מעריב השבוע […]

מתוך חוברת "חדשנות אורבנית" | גיליון מס' 2 | דה מרקר 27.2.19

מודעה ב דב מרקר : אפריקה ישראל מובילה את תחום הפינוי בינוי ברחבי הארץ.

פירוק שיתוף בקרקע – האם לפי החלוקה הפיזית המוסכמת או לפי הרישום? צבי שוב, משרד עורכי דין

לאחרונה, מתחם בדרום תל אביב נמכר במסגרת הליך פירוק שיתוף והעלה שאלות מורכבות בכל עניין חלוקת תמורת הקרקע. המתחם רשום בטאבו כחלקה אחת במושע, למרות שבמשך עשרות שנים קיימת חלוקה מוסכמת בעין. כלומר, בעלי הזכויות החזיקו חלקים מסוימים בקרקע, והקימו בתי עסק, כל אחד בחלקו שלו.
חלק מהחלקה, העובר על אחזקת חלק מהבעלים, ייועד בתכנית לייעוד של דרך. כאן עולות השאלות– איך תתבצע חלוקת התמורה במסגרת פירוק השיתוף? האם השותף שעל חלקו עוברת פיזית ההפקעה ייאלץ לקבל שווי נמוך יותר לאור העובדה כי ייעוד הקרקע שלו הוא דרך, ושאר השותפים שעליהם לא "נופלת" ההפקעה, ייהנו משווי גבוה יותר? או שמא יישאו כל השותפים בנטל ההפקעה, לאור העובדה כי הרישום בטאבו במשותף?