BDI

לוינשטין נכסים

אולי יעניין אותך גם


ראיון של תהילה ינאי מנכ"לית משותפת ב CofaceBdi מתוך : עצמאי בשטח, תכנית העסקים העצמאיים

ראיון של תהילה ינאי מתוך : עצמאי בשטח, תכנית העסקים העצמאיים עם עו"ד רועי כהן וליאת רון, יום שלישי, 30 ביולי, 2019

ניהול נכון של אירועי חירום במפעלי תעשייה: לכבות את השריפה לפני שהיא פורצת – ד"ר עו"ד רות דגן ועו"ד חן תירוש, הרצוג פוקס נאמן

תארו את התרחיש הבא: מפעל תעשייתי מתכנן הרחבה של מתקן ייצור קיים. הוא מתקשר עם קבלן לצורך ביצוע עבודות תשתית למתקן. במהלך העבודות פוגע הקבלן בשוגג בצנרת שמובילה חומר מסוכן ושבטעות לא סומנה כנדרש. הפגיעה גורמת לדליפת חומר מסוכן המתפשט באזור ויוצר אירוע זיהום אוויר וריח בישוב שכן. כוחות חירום שמגיעים למפעל מבקשים מידע אודות החומר שדלף אולם המידע אינו זמין באופן מיידי בידי צוות החירום המפעלי. לאחר סיום האירוע וכנהוג במקרים כאלה, המשרד להגנת הסביבה מזמן את מנהלי החברה לשימוע, דורש לקבל את מסמכי התחקיר הפנימי ושוקל לפתוח בחקירה פלילית כנגד החברה ומנהלים בה. במקביל, תושבים מפעילים לחץ על המשרד בשל קרבתו ליישובם ופותחים בקמפיין ציבורי. בנוסף, השבתת המפעל לפרק זמן בעקבות האירוע גורמת לעיכוב באספקת סחורה ללקוחות, על כל המשתמע מכך.

כ-70% מבתי הקפה והמסעדות בישראל לא מחזיקים תעודת כשרות

מהסקירה שערכה חברת המידע העסקי עולה כי היקף ההכנסות מענף המסעדנות הסתכם בשנה האחרונה ב-20 מיליארד שקל.