שנת הקמה | 2002 |
---|---|
כתובת | מתחם גלובל טאוורס, קומה 20, דרך יצחק רבין 1, פתח תקווה - ראה מפה |
טלפון | 3707* |
פקס | 03-6513302 |
דוא"ל | [email protected] |
---|---|
אתר החברה | www.katayazamut.com |
פרופילים נוספים | קטה יזמות בניה ותשתית |
הלקוחות בראש סדר העדיפויות
הביטחון האישי של לקוחותיה בראש סדר העדיפויות – זה העיקרון המנחה את פעילותה של החברה לאורך כל הדרך. כדי לממש אותו – החברה מקפידה בכל פרויקט שהיא בונה על תכנון מעמיק ויסודי, שימוש בחומרים האיכותיים ביותר ורמת ביצוע גבוהה ליצירת הגימור מושלם. כל זאת בליווי אנשי מקצוע מנוסים ואמינים, מתן שירות אישי ועמידה בלוחות הזמנים.
פרויקט תמ"א 38/2 הראשון בפתח תקווה
כחברה פורצת דרך ומובילה בעיר, בנתה קטה יזמות את פרויקט התמ"א 38/2 הראשון בפ"ת – פרויקט נוה גן החדשה (שלב א') ברחוב זאב אורלוב, בסמוך לציר ז'בוטינסקי. הפרויקט כלל את הריסתו של בניין רכבת ישן בן 12 דירות ואת בנייתו של בניין מגורים מודרני ומעוצב בן 39 יחידות דיור חדשות. הפרויקט היווה מודל חדש עבור חברות בניה נוספות בעיר והבליט את מובילותה של החברה בעיר. החברה ממשיכה ובונה כיום את שלב ב' של הפרויקט, מתחם פינוי-בינוי במסגרתו נהרסו 24 דירות ישנות ובמקומן נבנים 2 מבני מגורים חדישים בני 88 דירות.
חברה יזמית וקבלנית ביצוע
העובדה שהחברה מתפקדת כיזמית וקבלנית ביצוע כאחד, מעניקה לה יתרון משמעותי בענף הנדל"ן. השילוב בין השניים מאפשר לחברה ליזום ולבצע את כל הפרויקטים שלה באופן עצמאי, ומעניק לה שליטה מלאה בכל תחומי פעילותה. כך מסוגלת החברה להתמודד עם מורכבויות הנדסיות וקשיים תכנוניים, לייעל את תהליך הבניה ולהציע לרוכשי הדירות החדשות מחירים אטרקטיביים. הדיירים בפרויקטים שאותם בונה חברת קטה זוכים לביטחון ולשקט נפשי.
בעלת קרקעות ברחבי הארץ
החברה החלה את פעילותה בשיווק קרקעות ברחבי הארץ וכפועל יוצא מכך היא מחזיקה כיום בקרקעות רבות בצפון הארץ שאותן היא משכירה ומחכירה לחקלאים. לחילופין, החברה מקדמת את הפשרתן של קרקעות אלו לבניית שטחים מסחריים. כמו כן החברה מחזיקה בנכסים מניבים במרכז הארץ, מרביתם בפתח תקווה ומיעוטם בתל אביב.
קטה – חברה משפחתית שורשית
כל בני משפחת קטה הינם ילידי פתח תקווה וגאים להיות בוני העיר המתחדשת. את דרכו של מייסד החברה, רפי קטה, ממשיכים בניו, בן וליאור קטה. במקרים מסוימים משתפת החברה פעולה גם עם חברות נוספות בבעלות המשפחה המורחבת.
קטה יזמות היא דוגמה חיה לאנשי עבודה אמיתיים שאינם נרתעים מעבודה קשה ועמלים שעות ארוכות בכל יום על קידום מיטבי של הפרויקטים שהחברה אחראית עליהם ולשביעות רצון הלקוחות.
לחברה מטה הנהלה רזה המלווה ביועצים ואנשי מקצוע חיצוניים מהשורה הראשונה, ובהם כלכלנים, עורכי דין, שמאים, מפקחי בנייה, מהנדסים ומנהלי עבודה.
פרויקטים נבחרים
פסגות ברנדה, פתח תקווה – פרויקט תמ"א 38/2 שנהרסו בו שלושה בניינים ישנים בני 16 דירות, ובמקומם הוקמו ואוכלסו שני בניינים חדשים ובהם 60 דירות חדשות.
קטה בכפר גנים, פתח תקווה – פרויקט תמ"א 38/2 הכולל שלושה בניינים סמוכים הנבנים בימים אלו ובהם 72 דירות חדשות בתמהיל דירות מגוון: בית יהלום (בפינת הרחובות טרומפלדור ויהלום), בית ספיר (טרומפלדור 56) ובית טופז (טרומפלדור 51-53).
לשם 9, פתח תקווה – מלון עסקים חדש ויוקרתי בן 15 קומות ובו 90 חדרים ושטחי מסחר יוקם בלב מרכז ההיי-טק של פ"ת, סמוך לקו הרכבת הקלה ולמתחם הבילויים הגדול בעיר.
יצחק שדה 34, שכונת רמת ורבר, פתח תקווה – פרויקט פינוי-בינוי הראשון בשכונה המתחדשת במסגרתו יהרס בניין רכבת ישן בן ארבע כניסות ו-24 דירות ובמקומו תבנה מגדל חדש בן 19 קומות ובו שטחי מסחר ו- 90 דירות חדשות בתמהיל מגוון.
ז'בוטינסקי 19, פתח תקווה – פרויקט פינוי-בינוי פורץ דרך הממוקם בציר ז'בוטינסקי שבו יעבור הקו האדום של הרכבת הקלה. במסגרת הפרויקט צפויה החברה להרוס שלושה בנייני רכבת ישנים שבהם מתגוררות כיום 36 משפחות, ובמקומם לבנות במודל של עירוב שימושים שני בניינים חדשים ובהם 132 דירות, שטחי מסחר, משרדים ומבני ציבור.
פרויקט "בית הפיקוס", שכונת יוספטל, פתח תקווה – תכנית לקידום התחדשות עירונית בשכונה כבר אושרה על ידי הוועדה המקומית בפתח תקווה. שכונת יוספטל ממוקמת בסמוך למחנה סירקין שעתיד להתפנות בקרוב לטובת הקמת אלפי יחידות דיור חדשות. כחלק מפעילות החברה לחידוש פני העיר, היא תחל בחודשים הקרובים את עבודות הביצוע בפרויקט "בית הפיקוס" – פרויקט תמ"א 38/2 (הריסה ובניה) הראשון מסוגו בשכונה המתחדשת.
הטכנולוגיה והיכולת לעשות שימוש ב-AI הולידו בשנים האחרונות יישומים רפואיים חדשניים, שעד לפני שנים לא רבות היו בגדר מדע בדיוני. אך מי אמור לפקח על עיבוד המידע והתובנות הרפואיות, שיופקו על-ידי הטכנולוגיה החדשה? מתברר שהדרך לאסדרה אפקטיבית של רפואה דיגיטלית מבוססת בינה מלאכותית עוד ארוכה
במהלך השבועות האחרונים אנו עדים להתרחשותו של משבר גלובלי חסר תקדים בעטייה של התפשטות נגיף הקורונה, שהשלכותיו הולכות ומתעצמות באופן תדיר, כפועל יוצא של היזון חוזר בין התפשטות הנגיף לבין החרפת הצעדים בהם נוקטות מדינות העולם במאמץ למנוע זאת. צעדים אלה לא התבצעו בחלל הריק, והם גררו תגובת שרשרת של צמצום דרמטי בהיקפי הפעילות העסקית והמסחרית, לצד תנודתיות חריפה במסחר בבורסות בעולם.
הקשר בין המגזר המוניציפלי והמגזר הפרטי ידע עליות וירידות במהלך שני העשורים האחרונים בכל הנוגע לביצוע פרויקטים משותפים. מהניסיון הרב שנצבר במשרדנו בליווי של פרויקטים עירוניים ניתן לומר כי קיים פוטנציאל רב בלתי ממומש לשיתוף פעולה הדוק יותר בין המגזר הפרטי לבין השלטון המקומי. שכלול של שיתוף פעולה שכזה עשוי להצעיד קדימה רשויות רבות בישראל […]
5 רשתות האופטיקה המובילות מגלגלות מחזור שנתי של כ- 797 מיליון שקל וחולשות על נתח של כ- 44% מהשוק כולו. CofaceBdi: היקף שוק האופטיקה בישראל הסתכם בשנה החולפת ב-1.805 מיליארד שקלים, צמיחה של 2% לעומת השנה הקודמת תהילה ינאי, מנכ"לית משותפת ב-CofaceBdi: "בשנים הקרובות אנחנו צופים כי שוק האופטיקה ימשיך לצמוח ברמה מתונה יחסית, כאשר […]