שנת הקמה | 2001 |
---|---|
כתובת | מתחם חוצות שפיים – קומה 2- ראה מפה |
טלפון | 09-9500813 |
פקס | 09-7720288 |
דוא"ל | [email protected] |
---|---|
אתר החברה | giladmay.co.il |
הוותק של החברה, בשילוב יכולתה לבנות בפריסה נרחבת יצרו את המוניטין המעולה ממנו היא נהנית ואת גאוותה על בניין הארץ. החברה מקפידה על כל פרט ברמת התכנון, מהעיצוב ועד הקמת הבניינים והדירות, תוך דגש על הענקת חוויית מגורים מודרנית ומיטבית לדייריה.
מנכ"ל החברה, גלעד יפרח, מנהל משנת 2014 את החברה שהקים אביו, ומוביל את התנופה האדירה בה נמצאת החברה, תוך יישום חזון החברה לייצר פתרונות דיור איכותיים בכל יישוב רחוק כקרוב, משכונות מגורים מודרניות ועד למתחמי יוקרה מפנקים. פעילות החברה נמצאת בצמיחה מתמדת, המתבטאת הן בהיקף יחידות הדיור הנבנות והן בהיקף הכספי של הפעילות.
אמינות, איכות ואיתנות פיננסית
החברה גאה על היותה הן חברה יזמית והן חברה מבצעת, ולקוחותיה נהנים מהערך המוסף של חוזקה ייחודית זו, המביאה לשקט נפשי הנובע מהאמינות, השקיפות והאיכות בכל פעילויותיה. איתנותה הפיננסית של החברה, מתבטאת הן בהונה העצמי והן באמון הגורמים הפיננסיים שמלווים אותה בכל פרויקט ברחבי הארץ: בנקים, חברות ביטוח וגופי מימון נוספים.
חברה יזמית ומבצעת
גלעד מאי הינה חברה יזמית, המשמשת גם כחברה מבצעת במרבית הפרויקטים שלה. שילוב מנצח זה מאפשר לה ליזום, לתכנן ולהקים מגה-פרויקטים ושכונות מגורים תוך שליטה מלאה בכל שלבי התהליך. כיזמית, מצטיינת החברה ביכולתה המוכחת באיתור קרקעות והזדמנויות נדל"ן בכל הארץ, עת היא מממשת את חזונה להקים שכונות ומרחבי מגורים איכותיים תחת המוטו "דירה איכותית בכל מקום בישראל". כקבלן מבצע, לחברה סיווג קבלני בלתי מוגבל (ג' 5), צוות עובדים מקצועי ומיומן וציוד הנדסי המתאים לביצוע כל עבודות הבניה.
תרבות ארגונית מקצועית
במשך השנים פיתחה החברה תרבות ארגונית חכמה, המשלבת שלוש חטיבות: חטיבת פיתוח וייזום, חטיבת הנדסה וביצוע, חטיבת שיווק ושירות לקוחות. החטיבות פועלות בסינרגיה מלאה, תחת קורת גג אחת, שמעניקה מענה מקיף ללקוחותיה לאורך כל שלבי התכנון, הביצוע, המכירה והאחריות.
התמחות בהקמת שכונות מגורים
החברה בונה שכונות מגורים בכל רחבי הארץ זה למעלה משני עשורים, מתוך ההבנה שחוויית המגורים תלויה במעטפת התכנונית, הסביבתית והקהילתית. החברה מקפידה על כל פרט, החל ממיקום השכונה, דרך תכנון השטחים הציבוריים והפנימיים ועד אופי המבנים והדירות, תוך התאמה מקסימלית לקהל היעד והרכב הקהילה.
שכונות ופרויקטים נבחרים ב-5 השנים האחרונות
חצור הגלילית – שכונת הבוסתן – לאחר כ-30 שנים בהן לא הייתה בנייה רוויה בישוב, החברה יזמה והקימה תשעה פרויקטים למגורים, סה"כ למעלה מ-300 יח"ד, מתוכן יותר מ-200 מאוכלסות.
שדרות – שדרות בפארק – MY שדרות הוא הפרויקט הגדול ביותר שנבנה בשנים האחרונות בעיר, שכונה חדשה ומודרנית, הכוללת 606 יח"ד ב-12 בניינים, ומהווה את כל הבנייה הרוויה בשכונה.
נתיבות – נווה שרון – MY נתיבות השלב החדש – הפרויקט השני של החברה בשכונה, כולל 10 בניינים בני 10 קומות ובסה"כ 336 דירות. יחד עם הפרויקט הראשון, בנתה החברה 432 יח"ד בשכונה החדשה. לחברה צבר קרקעות לבניית כ-1,100 יח"ד נוספות ביישוב.
מודיעין – פרויקט הדגל של החברה יוקם בלב המע"ר של מודיעין. 123 דירות ב-7 בנייני בוטיק מעל קומת מסחר, במתחם מגורים אקסקלוסיבי. בחזית הפרויקט, שדרה ושבילי הליכה ואופניים, בסמיכות למרכזי תעסוקה ומסחר, לרכבת, לקניון עזריאלי, להיכל התרבות ולמכללה העתידה לקום.
נתניה – עין התכלת – בצפון החדש של נתניה, במרחק כ-170 מטרים מהים, יוזמת החברה קומפלקס מגורים פרטי ואקסקלוסיבי שיכלול 210 דירות ב3 מגדלים מעל קומת מסחר. המתחם יכלול שירותים נלווים לרווחת הדיירים ובהם בריכה ומתחמי פנאי.
צפת – רמת רזים – לחברה קרקעות לבניית כ-402 יח"ד בבנייני בוטיק בשכונת העתיד של צפת.
קצרין – MY קצרין בלב רובע 10 היוקרתי ולמול נופי הגליל והכנרת הוקמו 51 דירות בבניה נמוכה, בצמוד לפארק רחב ידיים.
מצפה רמון – MY מצפה רמון, שאוכלס בשנת 2019, היווה גם הוא את פרויקט הבנייה הרוויה הראשון ביישוב משנת 1992. פרויקט בוטיק שכלל 29 דירות.
בית שאן – MY בית שאן, שאוכלס בשנים 2018-2019, היה פרויקט בנייני הבוטיק הראשון בבית שאן, וכלל שמונה בניינים בני 3-4 קומות בהם 108 יח"ד.
התוכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו תהילה ינאי, מנכ"לית משותפת ב CofaceBdi רשת זברה לא לבד, 110 חנויות ורשתות בענף האופנה נמצאות בסכנת סגירה! כך עולה מהנתונים שלנו ששודרו אתמול בתוכנית הכלכלית בערוץ 12. תהילה ינאי מנכ״לית משותפת בחברה הסבירה כי הסיבות לכך הן הגידול בהזמנת אפנה אונליין והעלויות הכבדות בפתיחת סניפים בקניונים ומרכזים מסחריים ביחס […]
CofaceBdi: הישראלים קנו בשנה החולפת 42.4 מיליון בקבוקי יין ב-1.82 מיליארד שקל
הקורונה העלתה את החשיבות של נושאים כמו תחבורה חלופית, צמצום צריכת מזהמים, ועבודה מהבית